WNF Photo Award 2015

Vorig jaar was ik genomineerd voor de WNF Photo Award 2014 in de categorie van 12-18 jaar. Bij de uitreiking in het Museon in Den Haag heb ik toen helaas te horen gekregen dat mijn foto niet had gewonnen… Natuurlijk was het wel een geweldige ervaring, die mij heeft gemotiveerd en geïnspireerd om nóg meer te gaan fotograferen!

Waterjuffer bij zonsondergang
De foto waarmee ik vorig jaar was genomineerd voor de WNF Photo Award 2014

Omdat het vorig jaar zo goed is gegaan, had ik besloten om het dit jaar nog maar eens te proberen. En met succes, een paar dagen geleden kreeg ik een telefoontje met geweldig nieuws, ik ben nu genomineerd voor de WNF Photo Award 2015! Net als vorig jaar met een foto van een libel, het zijn nou eenmaal enorm fotogenieke insecten!

Genomineerde foto WNF Photo Award 2015
De foto waarmee ik nu ben genomineerd voor de WNF Photo Award 2015!

Naast de officiële prijs in de categorie van 12-18 jaar is er ook een publieksprijs te winnen voor de foto waar het meest op gestemd is. Zouden jullie mij willen helpen door op mijn foto te stemmen? Klik hier om op mijn foto te stemmen, jullie zouden me er heel erg blij mee maken! Op 13 december is de uitreiking in het Museon in Den Haag, ik zal daarna natuurlijk een bericht plaatsen op mijn website om te zeggen of ik gewonnen heb. Ik kan echt niet wachten!

 

2 thoughts on “WNF Photo Award 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *