Een nieuw begin

Welkom op mijn website! Of aan mijn trouwe lezers: welkom terug! Ik weet dat het inmiddels een hele tijd geleden is sinds mijn laatste blogje; eerst omdat ik een paar maanden in het buitenland zat, daarna omdat ik druk was met mijn studie, en momenteel omdat ik even niet zo lekker in mijn vel zit… Maar ik heb nog zo veel mooie nieuwe foto’s die ik graag met de wereld wil delen, en deze website weer goed bijhouden lijkt mij de ideale manier om er weer helemaal bovenop te komen! Vandaar dat ik nu een kort bericht schrijf met enkele mededelingen over wat jullie kunnen verwachten.

Allereerst kan ik met trots vermelden dat ik vanaf morgen een aantal weken mag exposeren in het gemeentehuis van Dalfsen. De expositie bevat veel nieuwe foto’s van afgelopen zomer en is te bekijken tot en met 6 januari volgend jaar. Dus misschien is het leuk om daar even binnen te lopen als je toevallig in de buurt bent!

Een tweede puntje van aandacht is dat deze website vanaf nu een extra kopje bevat: “Winkel”. Mocht je interesse hebben in het bestellen van foto’s, dan is die optie er nu. Bezoek gerust de pagina om te bekijken wat er zoal beschikbaar is.

En wat betreft de blogjes… Ze komen eraan! Geen idee hoe veel het er gaan worden, maar vanaf nu kunnen jullie er elke woensdag eentje verwachten. Er zal een blogje komen over de Duitse Eifel, een paar over de Nederlandse natuur, en uiteraard een heleboel over mijn twee maanden durende backpack-reis van afgelopen zomer. Op het kaartje hieronder kunnen jullie zien welke landen ik bezocht heb.

De drie landen waar ik doorheen gereisd ben. Ze zullen allemaal aan bod komen!

Dat was het dan wat betreft de mededelingen. Hopelijk hebben jullie zin in een heleboel nieuwe avonturen, ik in ieder geval wel! Tot volgende week woensdag!

One thought on “Een nieuw begin

  • 21 november 2019 at 11:04
    Permalink

    Ha Quinten, fijn dat je weer terug bent. Ben benieuwd naar je nieuwe foto’s..leuk dat je mag exposeren in het gemeentehuis. Jammer dat we niet in de buurt wonen.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *