Avonturen in Cambodja – Coming soon!

Ik ben weer terug in Nederland! Na een maand door het prachtige Cambodja te hebben gereisd, ben ik gistermiddag op Schiphol gearriveerd. Ik durf wel te zeggen dat deze reis het mooiste avontuur is dat ik ooit heb beleefd! Ik heb bijvoorbeeld gezwommen met olifanten, ben naar een groot Cambodjaans feest geweest, ben verdwaald in de jungle, heb (iets te veel) rijstwijn gedronken, ben ternauwernood ontsnapt aan een groep territoriale makaken… Kortom: veel te veel fantastische belevenissen om in één blogje kwijt te kunnen. Daarom heb ik besloten om van “Avonturen in Cambodja” een 6-delige serie van te maken, die de komende 3 woensdagen en zondagen zal verschijnen. Op het onderstaande kaartje is te zien waar ik allemaal geweest ben en in welk blogje de verschillende plekken aan bod zullen komen (ik ben begonnen en geëindigd in de hoofdstad van het land: Phnom Penh).

Mijn reis door Cambodja

Hoewel dit een website is voor natuurfotografie en geen reisblog, ben ik voor de komende blogberichten wél van plan om al mijn avonturen van dag tot dag te beschrijven, ook de dingen die niets met de natuur te maken hebben. Voor de vele foto’s die ik uiteraard ook op de website zal plaatsen, zal ik me wel beperken tot de natuur en grotendeels tot de insecten. Woensdag zal het eerste bericht te lezen zijn, over het rivierdorpje Kratie, dat bekend is door de zeldzame zoetwaterdolfijnen die er leven. Hopelijk hebben jullie er een beetje zin in, ik in ieder geval wel! Tot dan!

8 thoughts on “Avonturen in Cambodja – Coming soon!

 • 30 april 2017 at 11:01
  Permalink

  Ooo leuk Quinten dat jij je avontuur met vele foto’s gaat delen! Fijn dat je hebt genoten in Cambodja!!! Was toch spannend denk ik ?

  Reply
  • 1 mei 2017 at 19:26
   Permalink

   Ja Geertje, het is de mooiste maand van mijn leven geweest, dus ik vind het geweldig om mijn verhaal met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen! 🙂
   Natuurlijk was het af en toe ook spannend: het is de eerste keer dat ik in m’n eentje op reis ben geweest en als sommige dingen dan niet helemaal gaan zoals je verwacht, is dat soms even schrikken… Maar dat hoort allemaal bij het avontuur!

   Reply
 • 30 april 2017 at 21:16
  Permalink

  Ik verheug me op je reisverhalen!

  Reply
  • 1 mei 2017 at 19:26
   Permalink

   Ik verheug me erop om ze met jullie te delen! 😉

   Reply
 • 25 mei 2017 at 18:52
  Permalink

  Jammer dat dit het laatste verslag was Quinten. Vond het heel goed geschreven met prachtige foto’s. Ze staan allemaal op de computer, dus ik kan alles nog eens nalezen.
  Wanneer ga je weer backpacken ??? 🙂

  Reply
  • 25 mei 2017 at 19:08
   Permalink

   Dank u wel voor het mooie compliment! Ik weet nog niet wanneer ik weer ga backpacken, dan moet ik daar eerst tijd en geld voor zien te vinden, maar als het aan mij ligt zo snel mogelijk! 🙂

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.